main_1465736239

Беновска: Ще съберем пари за зъби в устата на Босия, за да се храни

„Радио К2″ започва кампания да събере средства за поставяне на зъби в устата на гладуващия Николай Колев -Босия, за да може той да се усмихва и да се храни. “ – заяви Илиана Беновска в БТА на пресконференция , давана от загрижени за здравето на гладуващия Босия.

 „Много експресивно и със загриженост за гладуващия Николай се изказахте“, обърна се Беновска към участниците в пресконференцията Вихрен Михайлов, адв. Диньо Бозаджиев, Димитрин Вичев, Кирил Чуканов, Манол Глишев. „Само ще попитам. обаче. защо не се погрижите Босия да има зъби в устата си? Скоро го видях, познаваме се отдавна и ми дожаля за усмивката му…И , че не може да се храни , поради липса на зъби.“

 Вихрен Михайлов заяви :“ Бачо Кольо има 1 зъб в устата си, но го стиска здраво срещу несправедливостите.“ Бозаджиев заяви уклончиво , че ще се погрижат и ще се обърнат към Беновска за зъби на Босия. 

На въпрос на Беновска , дали само министър Московски е виновен или явлението „купени книжки “ е от 30 години, участниците се съгласиха, че Московски не е единственият отговорен, а адв. Бозаджиев поясни , че очакват НС като законодателен орган да предприеме действия.

Публикувано от: novinata.bg