Vertrieb_Praktikanten

Kaufland България започва трета мащабна практикантска програма в страната

Kaufland България започва третото издание на мащабната платена практикантска програма за ученици, завършващи средното си образование. Тази година тя обхваща 35 от хипермаркетите на веригата в 24 града в страната. Единствените изисквания към кандидатите са да са с навършени 18 години, да имат интерес към предизвикателната и динамична сфера на модерната търговия и амбицията да бъдат част от екипа на компанията лидер в сектора у нас.

Всеки желаещ да участва може да кандидатства с актуална автобиография до 6 юли. Програмата ще се проведе от 23 юли до 10 септември 2018 г. като на всеки практикант компанията предлага атрактивно възнаграждение, гъвкаво работно време и възможност да натрупа опит и знания от едни от най-добрите професионалисти в тази сфера у нас и в Европа.

„Като топ работотдател за нас е безспорна отговорност да създадем добри и конкурентни възможности и условия за следващите поколения, които да избират България за своята успешна кариера. Наша мисия е да споделяме високите стандарти и добрите бизнес практики с младите таланти, защото това е предимство както за тях като начинаещи, които търсят стойностно място за развитие, така и за компаниите, които изграждат силни екипи“, сподели Виктор Фачев, директор Човешки ресурси в Kaufland България.

Като част от програмата това лято практикантите ще имат възможност да разберат от първа ръка, със съдействието на ментор, как функционират процесите в търговската верига, както и да научат и прилагат международни практики в сферата на търговията и комуникацията с клиенти. След успешно приключване на програмата най-мотивираните участници ще имат възможността да станат постоянна част от екипа на Kaufland България.

Публикувано от: novinata.bg