6045

Групата на Ботев Пд за лагера във Велинград

С група от 23 футболисти отборът на Ботев замина на 10-дневен лагер във Велинград. В курортния град „жълто-черните“ ще проведат първия етап от лятната си подготовка, който ще продължи до 23 юни. 

В този период играчите ще наблегнат върху физическата подготовка, а първата контролна среща е предвидена за последния ден от лагера. 

С групата за Велинград не замина Лазар Марин, който остава в Пловдив, тъй като все още няма яснота около подновяването на договора на левия бранител.

С няколко дни закъснение към тима ще се присъединят Стивън Петков и Станислав Шопов. Заедно с последния в групата на Ботев за лагера във Велинград попадат четирима юноши до 17-годишна възраст, които ще се подготвят с представителния отбор.

Ето и групата от 23-ма състезатели, които започнаха лагера на „жълто-черните“:

Иван ЧворовичДаниел КайзерМартин ДимитровЙордан МиневФилип Филипов, Костадин Ничев, Радослав ТерзиевДимитър ПирговКристиан ДимитровАтанас ТашоловСеркан ЮсеинЛъчезар БалтановТодор НеделевРадослав АпостоловВасил ШоповФелипе БризолаГуставо АфонсоДиого КампосДуде НдонгалаМилко ГеоргиевКристиан Добрев, Атанас Янков, Благовест Данчев

Публикувано от: novinata.bg