Kaufland_Bevola_Launch_Event_3

Собствената козметична марка на Kaufland bevola отчита силен потребителски интерес

Над 100 продукта от серията са вече в продажба във веригата в цялата страна Kaufland България представи ексклузивната си козметична линия bevola по време на специално събитие.

Интересът от потребителите към bevola надмина очакванията ни. Новата ни марка се радва на изключително внимание. Bevola е създадена да се грижи за цялото семейство и за всеки тип кожа – дамска, детска и мъжка – с високо качество, което е наш безспорен приоритет. Радваме се, че хората го оценяват, затова ще продължим да я налагаме на българския пазар“, коментира Стела Първанова, търговски директор на Kaufland България.

Специалният гост на събитието, известният изпълнител и водещ Виктория Терзийска, заедно с гостите обсъдиха съставките на продуктите и споделиха кои са техните тайни и рецепти за увереност и усещането да се чувстваш добре в кожата си. Като марка с характер и философия за живота, bevola има мисията да подчертава естествената красота и индивидуалност.

Продуктите на bevola наистина впечатлиха мен и цялото ми семейство с качеството си. Не правим компромис с него, затова bevola вече ще бъде и в нашия семеен списък за пазаруване“, заяви Виктория.

Kaufland България вече предлага над 100 продукта с марка bevola в хипермаркетите в цялата страна. Разнообразната гама от собствената козметична линия на компанията предлага за дамите специално адаптирани към всеки тип кожа продукти от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Мъжката линия набляга на продукти за лице и тяло, съобразени изцяло с характера на мъжката кожа.

Bevola мисли и за най-малките представители на семейството. За тях марката предлага широк спектър от продукти – от специална грижа за бебешката кожа с продукти, произведени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и екстракт от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и изключителен бебешки сапун.

За безспорно качество и сигурност в ежедневната грижа за тялото всички продукти с марка bevola са дерматологично тествани.

Публикувано от: novinata.bg