Burgas_WS_Article_Sport_Fest_934x448

SPORT FEST Бургас 2018г. бе официално открит

 По време на фестивала ще се представи и благотворителната кауза на Holiday Heroes. На пл „Тройката“ в специална червена шатра те са подготвили много игри в които може да се включите и да помогнете благотворително на каузата. 

Кулинарно шоу MasterChef

Посетете къта им на 19 май, събота, в 12:30 ч., за да видите как се прави шоколадов мус от авокадо и бирен хайвер! Кристиана, Станислав, Николай и Махмуд ще направят чудеса с храната! Четиримата MasterChef готвачи са подготвили истинско кулинарно шоу, с което ще ни покажат, че и здравословното хранене може да ни накара да си оближем пръстите.

Благотворителен търг 


Следобед на 19 май, събота, 15:00 ч., ще се състои грандиозен търг на сцената на Sport Fest, в който ще може да се включи всеки гост на фестивала. На него ще предложим забележителни спортни „бижута“, за които всеки ще може да наддава:

  • Топка с автографите на мъжкия национален отбор по волейбол;

  • Топка на ФК ЦСКА с автографите на отбора;

  • Юбилейна тениска от 70-годишнината на ЦСКА с автографи на отбора

  • Топка на ПФК НЕФТОХИМИК с автографите на отбора;

Начална цена за всеки артикул 100 лева. Направете страхотен подарък на приятел или вземете някое от гоните сувенири за Вас. Каузата е благотворителна и събраните средства ще помогнат на много хора. Очакваме Ви да ни посетите по време на търга. Напомняме ви, че Sport Fest е фестивал на здравето и спорта. Ще се проведе от 17 до 20 май на площад „Тройката“, а Holiday Heroes ще са част от събитието. Заповядайте!

Може да научите повече на www.holidayheroes.bg и www.sportfest.bg

Публикувано от: novinata.bg