IMG_8318

Нефтохимик ще участва в SPORT FEST Бургас 2018

Талантите от академията на „Нефтохимик“ ще бъдат част от програмата на SPORT FEST Бургас 2018. Фестивалът на здравето и спорта, организиран с подкрепата на Община Бургас, по случай Международния ден на спорта, ще бъде открит на 17 май. Млаките „шейхове“, заедно със своите треньори, ще проведат демонстративни тренировки пред сградата на съда /на 17 май от 17:00 ч. и на 18 май от 18:00 ч./. По този начин те ще покажат на своите връстници, които искат да тренират футбол, как протичат занятията в „Нефтохимик“.

Всички деца на площада са добре дошли да се включат в тренировката и да усетят отблизо магията на футбола.

Освен футбола, който ще бъде представен единствено от „Нефтохимик“, в рамките на фестивала, ще се проведат редица демонстрации на различни видове спортове, спортни съревнования и игри с награди. На площад „Тройката“ ще бъде изградена голяма сцена и множество спортни зони, както и специална шатра, в която всеки ще може да се запознае с и представителите на клубове в областта. Ще бъдат представени и много ефикасни техники, продукти и услуги за поддържане на здраве и добър тонус.

„Нефтохимик“ кани децата от всички възрасти да се включат във фестивала, за да се забавляваме и тренираме заедно футбол.

Публикувано от: novinata.bg