news-48560-100295

При голям интерес премина предизборната среща на ГЕРБ в село Лясково

В препълнената зала на читалището в село Лясково премина предизборната среща на ГЕРБ, на която официално бе представен кандидатът за кмет на селото Захари Асенов. Той ще се яви на частичните местни избори на 20 май с номер 1 в бюлетината.

Да подкрепят Захари Асенов в Лясково дойдоха народните представители от ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев, който е и областен координатор на партията, членове на областното и общинско ръководства на партията, кметове на населени места от община Добричка.

При представянето си Захари Асенов сподели, че е родом от село Лясково. Завършил е средно специално образование, работил е в областта на селското стопанство. През последните години се занимава със земеделие. Двете му деца, както и на много от съселяните му, живеят и работят в чужбина.

Присъстващите жители на селото задаваха въпроси и поставиха редица проблеми пред кандидата за кмет и гостите. Те питаха за ремонта на пътя за село Житница, разширяването на гробищния парк, възможностите за оземляване, за кандидатстване за личен асистент, за осигуряване на заетост и др.

Народните представители и останалите гости увериха, че ще подкрепят Захари Асенов и ще съдействат за решаване на поставените проблеми от жителите на село Лясково.

Публикувано от: novinata.bg