Pic1

Нова услуга ни спестява парите за ремонт

Данни на търговските банки у нас показват, че най-честата причина, поради която българите прибягват до тегленето на потребителски кредит, е ремонт на дома.

 

Според строителни експерти най-честите спешни ремонти, които се налага да правим в жилището си, са свързани с водопровода и канализацията, както и с електрическата система.

 

Влизането в дълговата спирала обаче вече може да бъде избегнато, благодарение на нова и уникална за българския пазар услуга.

 

Domserviz.bg работи на абонаментен принцип, като предоставя на клиентите си доверени строителни специалисти от всички сфери, когато те се сблъскат с авариен ремонт в дома си.

 

Чрез избора на един от трите абонаментни плана, клиентът получава четири безплатни посещения в отговор на най-честите повреди и ремонти, от които страда жилището.

 

Дългият списък с услуги започва с водопроводната и електрическа инсталация, стигайки до помощ при сглобяване и монтажи на мебели и електроуреди.

 

Как да се абонирате?

 

Можете да изберете подходящия за вас план от всяко електронно устройство, с което разполагате.

 

В рамките на една календарна година той гарантира четири безплатни посещения в удобно за вас време от най-добрите специалисти на пазара у нас.

 

Как спестявате?

 

Посещенията на служителите на Domserviz.bg са безплатни

Получавате нужните ви резервни части по цени на едро

Използвайки абонаментен план, спешните ремонти не накърняват семейния бюджет.

 

 

 

 

Публикувано от: novinata.bg