Petrol

Пестете пари с лоялна карта Petrol Club Grifon

Petrol Club Grifon е продукт с добавена стойност за клиентите на верига-бензиностанции Петрол. Притежателите на картата получават конкурентни отстъпки, докато пътуват зареждайки в търговската мрежа на компанията.

Картата може да се ползва от всяко физическо, пълнолетно и дееспособно лице. Предоставянето на преференциални отстъпки изисква регистрация в онлайн платформа за лоялни клиенти Club Grifon: http://reg.petrol.bg/

 Отстъпките варират според типа горива и период на зареждане през седмицата или уикенда, достигайки до 0,10 лв. Също така картата дава право на отстъпки за стоки в търговските обекти (без тютюневи изделия, винетки, лотария и ГПД в бутилки) – 3% от стойността на покупката за всеки ден от седмицата. Търговските обекти, участващи в програмата, при които важат отстъпките са обявени на интернет страницата на Петрол www.petrol.bg. Всякакъв вид информация относно клуб Grifon, членовете на този клуб могат да получат на електронен адрес: clubgrifon@petrol.bg, на безплатен телефон 0800 18 180 или в търговските обекти от верига-бензиностанции Петрол.

 Карта Petrol Club Grifon е валидна до 31-ви Декември 2020 година и може да бъде използвана само в търговската мрежа на Петрол. Петрол АД е компания с 85 годишна история и с над 330 бензиностанции под марката „Петрол“, равномерно разпределени в цялата страна. Компанията има най-добре развитата мрежа за дистрибуция на горива на дребно в страната и успешно навлиза на пазара на диференцирани горивни продукти за високотехнологични автомобили. 

Новите продукти DIESEL GREEN FORCE и бензин 100 EXXTRA FORCE са доказателството, че компания с традиции в бранша успява умело да отговори на тенденциите на пазара чрез висококачествени продукти и конкурентни цени: www.petrol.bg

Публикувано от: novinata.bg