Easter Kaufland+NGKids 2

Kaufland България и National Geographic Kids организират детски великденски работилници в 6 града в страната

На 5 април, четвъртък, Kaufland България и National Geographic Kids България организират специални великденски работилници за деца и родители в редица хипермаркети от веригата в 6 града от страната – София, Варна, Стара Загора, Сливен, Шумен и Хасково.

 

Съвместната инициатива на търговската верига и списанието предвижда игри и забавления за най-малките и техните семейства във връзка с наближаващите великденски празници. За целта Kaufland прави атмосферата още по-празнична и уютна за родителите с деца, като обособява специален тематичен кът в отделни хипермаркети от веригата в страната, където най-малките и техните семейства заедно ще могат да боядисват яйца и да изработват специалните кошници за тях в духа на празника.

 

За да бъде денят още по-специален, организаторите предвиждат и голяма изненада – еднометрово яйце, което всички деца и родители ще могат заедно да изпъстрят и боядисат с рисунки и празнични пожелания.

Специалните великденски работилници на Kaufland България и National Geographic Kids България могат да бъдат посетени на 5 април от 16.00 до 20.00 часа в следните хипермаркети на веригата:

гр. София – кв. Дружба – ул. „Хайделберг“ 1

гр. Варна – кв. Трошево – ул. „Христо Смирненски“ 2

гр. Стара Загора – кв. Казански – ул. „Стамо Пулев“ 2

гр. Сливен – кв. Младост – бул. „Георги Данчев“ 30

гр. Шумен – кв. Боян Българанов – ул. „Бели Лом“ 1

гр. Хасково – бул. „Съединение“ 44

 

Публикувано от: novinata.bg