Панаир-снимка-11.12.2017

Модерни интериорни решения показва ново изложение в Международен панаир Пловдив

Уникални дизайнерски решения ще бъдат показани в Международен панаир Пловдив в дните от 21 до 25 февруари 2018 г. по време на Международното изложение „Дибла – идеи и продукти за интериора”. Новата инициатива разширява специализираната изложба за оборудване за хотели и заведения „Хорека“ и се осъществява съвместно с Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“. Фирми от бранша ще презентират изделия и услуги за хотели, ресторанти, барове, търговски обекти, СПА центрове, обществени сгради и жилища.

Обогатяването на изложбата дава възможност на фирми, работещи в областта на дизайна, да се представят на единствения на Балканите мегафорум за агробизнес, вино, храни и хорека сектора, привличащ всяка година близо 45 000 посетители от България и света. Новата инициатива обхваща браншовете: обзавеждане и декор, дизайн и проектиране, ресторантско и барово оборудване, мебели и аксесоари, хотелско и търговско оборудване, обзавеждане и оборудване на спа и фитнес центрове, интериорен текстил, софтуерни системи и приложения. Така се създава обща бизнес мрежа с фирмите, участващи в международните изложби „Агра“ и „БиоАгра“ – за селско стопанство, „Винария“ – за лозарство и винарство, „Фудтех“ – за хранителната индустрия, и „Вкусове от Италия“, които са част от мегафорума.

Модерната тенденция за развитие на тези сектори налага комбинирани решения. Все повече винарски изби, предприятия за храни и ферми предлагат продуктите си в собствени зали за дегустации, фирмени магазини и ресторанти, хотели и къщи за гости. Елегантни и функционални предложения за техния дизайн ще покажe „Дибла – идеи и продукти за интериора“.

Изложителите в мегафорума отново ще демонстрират иновативни технологии и техника за селското стопанство, лозарството, винарството и хранителната промишленост. Градът на виното и деликатесите ще бъде още по-голям, отново ще събере утвърдени и нови производители и търговци.

Четвъртото издание на мащабното икономическо събитие ще акцентира на промяната в секторите по цялата верига от полето до трапезата. Амбицията на бизнеса вече е да създава не просто продукти, а начин на живот – с по-високо качество, здравословен, екологичен и естетичен. Част от тази тенденция е и включването на изложението за дизайнерски решения в рамките на мегафорума.

Голямата среща на елита от селското стопанство, винарството, хранителната индустрия и интериорния бранш ще се проведе от 21 до 25 февруари 2018 г. в Международен панаир Пловдив.

Публикувано от: novinata.bg