news-46642-94452

ГЕРБ-Хасково изрази своята благодарност към членовете на сдружение „Диабет 2012“ в областния център

Днешният ден е повод да се обърнем към Вас и Вашата организация и да изразим искрената си благодарност за хуманната Ви дейност. С тези думи общинският съветник от ГЕРБ Румен Стоянов се обърна към десетките членове на организацията „Диабет 2012“  и към хилядите българи, засегнати от коварното заболяване, във връзка със Международния ден за борба с диабета.

„Вие успявате да вдъхнете увереност и оптимизъм на всички, засегнати от болестта. Вие защитавате правата и социалните нужди на Вашите близки и приятели. Чрез Вашите прояви на съпричастност и социална активност Вие правите живота на хората с диабет пълноценен и осмислен, защото всеки, докоснал се до Вашата организация, приема работа Ви за своя мисия. Изпитваме огромен респект пред всеотдайността и човечността Ви и Ви пожелаваме да бъдете все така силни, упорити и обичащи живота!“ , посочи Румен Стоянов.

Той сподели, че всички структури на ГЕРБ в Хасково винаги са подкрепяли хуманни каузи. „А тази за ограничаване разпространението на диабета и социализацията на засегнатите от болестта е една от най-стойностните“, подчерта общинският съветник.

Публикувано от: novinata.bg