IMG_4270-1

„Практикер“ отвори врати в Шумен

 Това е инвестиция, която може да съперничи  на водещите вериги по света, красива, светла, приветлива, модерна сграда, в която се предлага качествени изделия на водещи производители.

„Изградихме магазина само за осем месеца, защото кметът настояваше да го завършим през тази година“, каза при откриването Тодор Белчев. Той благодари на общинската администрация за подкрепата, която е оказана на инвеститора, за да може строителството да стартира бързо и да бъде завършено в кратки срокове. В момента в „Практикер“ – Шумен са пряко заети 70 души, като това не са всички нови работни места, обясни Белчев.

„Символично е, че точно днес се навършват две години от нашия мандат. Още в началото посочихме, че икономическото развитие на Шумен е един от основните ни приоритети. Поставихме си за задача да превърнем Шумен в индустриален център на Североизточна България и ще го направим. Надявам се, че шуменци ще останат доволни от тази придобивка за нашия град. Преди това място беше сметище и търсихме възможности да го променим. Запознах се с господин Белчев случайно, опитах се да го убедя да изгради тук този хипермаркет. И ето от март до началото на ноември магазинът вече е готов.“

Кметът благодари на Тодор Белчев и на неговия екип двете кръгови кръстовища, които компанията изгради. Той пожела на екипа успех и много доволни клиенти.

Публикувано от: novinata.bg