20171012_1

„Мениджър за един ден“ в Областна администрация Видин

За поредна година Областна администрация Видин се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България за насърчаване на младите хора „Мениджър за един ден“ 2017. В рамките на деня амбициозни младежи се запознаха с работата на областния управител и неговата администрация.

Любен Труйков от СУ „Цар Симеон Велики“ зае поста на областен управител на област Видин, а Ангел Ангелов от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и Цветелина Йорданова от ПГТ „Михалаки Георгиев“ бяха в ролята на заместник областни управители.

Възпитаниците на трите училища бяха посрещнати от Областния управител Албена Георгиева и заместник областните управители – Елка Георгиева и Анжело Методиев, след което проведоха работни срещи по ресори и се запознаха със структурните звена в Областна администрация Видин.

По повод 12 октомври – Ден на българската община, Любен Труйков отправи приветствие, чрез местна медия, до кметовете на общини и председателите на общински съвети на територията на област Видин, като приветства усилията им, насочени към осигуряване на ефективно местно самоуправление и създаване на пълноценни условия за живот на гражданите.

Радвам се, че днес бяхте част от екипа на Областна администрация Видин. Надявам се участието ви в инициативата „Мениджър за един ден“ да е било интересно и полезно за вас. В каквато и сфера решите да се реализирате, надявам се да се върнете в родния Видин“ – сподели Албена Георгиева в края на инициативата.

Публикувано от: novinata.bg