news-46147-93338

Георги Тронков е новият кмет на община Вълчи дол

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Георги Тронков спечели частичните местни избори в общината. Той получи подкрепата на близо 60% от избирателите (2661 гласа).

„Благодаря за доверието, което ми гласуваха моите съграждани. Ще дам всички от себе си, за да го оправдая. Приемам изборния резултат като отговорност. Проведохме много позитивна кампания, която фокусирахме върху срещите с хората. Знам колко е важно да си в непрекъснат контакт с гражданите. Винаги съм се вслушвал в техния глас като общински съветник и председател на Общинския съвет вече втори мандат. Ще продължа да го правя и като кмет”, коментира Георги Тронков.

В оставащите две години до края на мандата той се ангажира да продължи започнатото, като реализира успешно предприетите проекти за обновяване на инфраструктурата и подобряване на средата за живот във всички населени места в общината.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Генерал Киселово, община Вълчи дол – Калина Христова също спечели изборната надпревара с опонента си от БСП.

В с. Попович, община Бяла предстои балотаж, на който кандидатът на ГЕРБ Мирослав Иванов ще се изправи срещу кандидата на БСП.

Публикувано от: novinata.bg