da iz4istim

Община Гълъбово се включва в инициативата „Да изчистим България заедно“

Амбицията на кампанията „Да изчистим България заедно“ и Община Гълъбово е всички ЗАЕДНО да направим мястото, където живеем по-чисто, по-уютно и по-зелено. Във връзка с инициативата „Да изчистим България заедно”, Община Гълъбово организира почистване на жилищните райони в населените места от общината.

Призоваваме всеки един от вас да даде личен пример и допринесе за успеха на инициативата, като почисти района около дома си, междублоковите пространства, детските площадки и местата за отдих.

Инициативата е възможност да приобщим и децата, защото е наша отговорност да бъдат възпитани в любов и грижа към околната среда. Почистването ще се проведев периода 15-16  септември 2017 г.

Всички желаещи доброволци и организации могат да се запишат за участие до 14 септември 2017 г.на телефон:

0418/ 6 89 27 – Лице за контакт: Светла Петрова – еколог

В периода 11-14 септември 2017 г. ще се раздават чували и ръкавици за събиране на отпадъците в стая 105 на Общинска администрация Гълъбово.

Желаещите доброволци могат да организират почистване на други замърсени места, като предварително уведомят служителите на общинска администрация за организиране транспорта на събраните отпадъци.

Публикувано от: novinata.bg