Logo_Kampania

Национална кампания на община Кресна

Измина седмица от старта на Националната кампания на община Кресна за възстановяване на колосалните щети от пожара, възникнал на 24.08.2017 г. в землищата на селата Ощава, Стара Кресна и Влахи. Благодарение на нашите общи усилия към 17:00 часа на 11.09.2017 г. по сметката на кампанията са постъпили 11 425 лв., от които 10 000 лв. от Националния съвет на БСП и 1 425 лв. от граждани и фирми. 

БЛАГОДАРИМ ВИ !!! Без вас и вашата солидарност тази кампания е невъзможна. 

В общината вече са получени достатъчно дрехи, обувки, спално бельо и одеяла за задоволяване на всички потребности на нуждаещите се. Отправяме най-искрена благодарност към всички, които не останаха бездушни към страданието на нашите съграждани и ги подкрепиха в този тежък момент. 

Отправяме специална благодарност към Районно мюфтийство – гр. Благоевград за дарените хранителни продукти – тел. месо, консерви и салам. Ценим изключително много този високохуманен жест и няма да забравим на кого дължим солидарност и подкрепа в труден момент. Молим гражданите и фирмите, които желаят да дарят хранителни продукти, да изпращат единствено консервирани и пакетирани храни, защото не разполагаме с нужните условия за съхранение на малотрайни продукти. 

Днес учителският колектив на СУ „Св.Паисий Хилендарски“ в гр.Кресна се обърнали с молба към всички родители в нашата община да не купуват цветя за 15 септември, а да дарят парите на пострадалите в огнения ад. За тази цел във фоайето на училището ще бъде поставена дарителска кутия в първия учебен ден, а събраните средства ще бъдат преведени по обявената банкова сметка на кампанията: 

ОБЩИНА КРЕСНА 
Интернешънъл Асет Банк АД – клон Благоевград 
IBAN BG08IABG74588401242700 
BIC IABGBGSF 
КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ: 445100 
ОСНОВАНИЕ: ПОЖАР В СЕЛАТА ОЩАВА, СТАРА КРЕСНА И ВЛАХИ. 

Уважаеми колеги, 

Молим ви да направите тази идея достояние на колкото е възможно повече училища и детски градини в страната и ако учителските колективи намират идеята за удачна биха могли да я реализират по места. 

Националната кампания на община Кресна за възстановяване на щетите от бушувалия в продължение на 6 дни огромен пожар в землищата на селата Ощава, Стара Кресна и Влахи продължава. 

БЪДЕТЕ СОЛИДАРНИ ! ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КАМПАНИЯТА.

Публикувано от: novinata.bg