hqdefault-480x330

Алекс Дейвис: Надявам се да донесем титлата в Стара Загора

Американецът Алекс Дейвис е едно от новите попълнения на Берое за сезон 2017/18. Дни преди да се присъедини към отбора, баскетболистът отговори на въпросите на beroebasket.com

Алекс, представи се на феновете с няколко думи?
-По принцип съм много скромен човек. Когато стане дума за баскетбол обаче и за нещата около терена съм много решителен. Гледам много сериозно на кариерата си и на това, което правя в залата. Извън нея обаче съм човек, отдаден на семейството си. Обожавам семейните ваканции.

Кога започна да се занимаваш с баскетбол?
-Бях още дете когато започнах да играя. Не гледах на това много сериозно обаче до гимназията. Може би бях на около 17 години когато нещата се промениха.

Какво очакваш от сезона с Берое?

-Настроен съм положително и очаквам да постигнем добри резултати. Клубът е известен с това че създава страхотна продукция и че постига победи. Резултатите от миналата година са много добри, надявам се да продължим с такива и през новия сезон. Искам да се впиша в този отбор и да помогна за постигането на още успехи. Надявам се, че през този нов сезон ще можем да спечелим и титлата и ще зарадваме още повече феновете в Стара Загора.

Публикувано от: novinata.bg